09-08-2012

Shoplog | Primark Zaandam

Lieve lezers,
misschien hebben jullie het al wel in de vorige post kunnen lezen, maar ik ben gisteren naar de Primark in Zaandam geweest. Ik ben éen keer eerder in de Rotterdam samen met Floor naar de Primark geweest, maar ik wilde zo graag weer een keertje terug. Alhoewel Zaandam voor mij ver rijden is, zijn we er toch heen geweest; ik was namelijk erg nieuwsgierig naar hoe alles daar er uit zag! Eenmaal binnen viel het me op dat het een stuk minder druk was dan in Rotterdam, dat was echt heerlijk, want als je aan Primark denkt denk je aan drukte. Je moest je soms natuurlijk wel door de gangetjes langs mensen wringen, maar het was zeker goed te doen! Natuurlijk waren er weer rekken vól met blousjes die we wel van de Primark kennen, dus waar kun je beter mooie, goedkope blousjes scoren dan daar? Ik heb dan ook weer even ingeslagen (ja, alweer, ik word onderhand ook een beetje gek van mezelf , haha). Ben je benieuwd naar mijn aankoopjes? Klik op read more...


Dit blousje was ook een aanleiding dat we weer naar de primark gingen; ik had al zo'n wit blousje en ik was er erg blij mee, gewoon zo'n lekker basic blousje. Helaas dacht ik: laat ik hem even gaan strijken, en met mijn ongeduldige hoofd heb ik het (veels te hete) strijkijzer op het blousje gezet. Je raad het vast al, ik hoorde een soort: 'psss' -geluid, en ja hoor, er zat een niet-meer-te-maken gat in. Daarom heb ik hem opnieuw gekocht, en ik ben er heel blij mee! Deze kostte €13.
Dit blousje zag ik gelijk hangen en ik vond hem zo leuk door de kleur die ik nog niet had en de leuke gouden knoopjes op de mouwen. Hij is lekker wijdvallend maar toch heel elegant. Deze kostte €11 (!).
Deze tas heb ik gekocht omdat ik al langer een zwarte tas zocht, hij kan eigenlijk overal bij en geeft een outfit net dat beetje extra door de gouden studs en details. De prijs hiervan was €12.
In eerste instantie zag ik dit blousje niet hangen (hij hing achter een ander blousje), zelf grijp ik ook niet zo snel naar de 'felle kleuren', maar voor deze maak ik graag een uitzondering! Hij is echt prachtig, zo wel qua model, print en afwerking. Love it! Deze was €13.
En jawel, ook naar zo'n oversized spijkerjasje zocht ik al langer. Ik heb hem expres een maat te groot gekocht zodat hij er lekker nongalant uitziet, dit vind ik altijd zo leuk bij spijkerjasjes. Deze was €19.
Dit is een mooie ketting in een kraagjes-vorm, en voor €5 nam ik hem mee.
En als laatste, deze prachtige zwarte blouse waar ik gelijk verliefd op was. Hij is heel simpel en toch bijzonder door het kant aan de bovenkant. Hij staat niet helemaal op de foto maar hij is vrij lang. Deze kostte €13.

Ik moet toch maar eens ophouden met al mijn shoplogs, haha. Maar ik houd echt zo erg van nieuwe dingen kopen en dan vooral het ontdekken van nieuwe outfits met de nieuwe kledingstukken. Ik post snel weer een outfitpost! Deze shopmiddag heeft maar weer eens bevestigd dat ik de Primark een super winkel vind! Gelukkig komt er in 2013 een in Nijmegen, misschien niet zo goed voor mijn geld, maar wel voor mijn kledingkast, haha.


8 opmerkingen:

  1. I really like the blouses with collars right now too! What a great store find! :) Can I ask what you pair it with, skinny jeans or a skirt?

    http://bronsonbloopers.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja blouses with collars are very nice! I normally combine it with both! But I think I prefer the skinny jeans, and than combine it with a blazer or jacket. X

      Verwijderen
  2. Wauw die tas! En die paarse bloes vind ik ook leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw je hebt echt een leuke smaak zeg, ik zou het ook zo allemaal aandoen!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kan ook niet wachten tot de primark in Nijmegen komt! Leuke aankopen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een geweldige aankopen! en jullie hebben echt een super leuke blog! ik kom zelf ook uit Nijmegen.Ik wou dat ik iemand had om mee te bloggen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt hele leuke aankoopjes.
    Vooral die ketting!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Superleuke aankopen. Ik kan ook altijd leuk en betaalbaar slagen bij de Primark. Die collar-ketting heb ik ook en die vind ik erg leuk. :) Hoe combineer jij hem?

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen