07-08-12

Review | Sephora Instant Nail Polish Remover.

Hey iedereen!
In Frankrijk ben ik voor het eerst (!) de Sephora binnengelopen. Ik heb al heel vaak over deze winkel gehoord, maar bij mij in de buurt heb ik er nog nooit een gezien. In Frankrijk kwam ik hem zo maar tegen en natuurlijk moest ik even naar binnen. En niets is minder waar, het bleek een prachtige winkel te zijn! Helaas zijn de prijzen van veel merken ver boven mijn budget, maar het Sephora huismerk was wel goed te betalen. Over het product dat ik vandaag voor jullie review zijn volgens mij al wel meer mensen positief, maar het leek mij leuk om mijn mening hierover ook nog te vermelden. Ik kan jullie wel verklappen dat ik echt fan van dit product ben. Wil je alles lezen? Klik op read more.

De voorkant/verpakking: Deze vind ik echt heel erg leuk, niet dat het lettertype speciaal is, of omdat er een speciaal plaatjes opstaat, maar gewoon door de lekker opvallende maar toch zachte kleur. Ja ik ben hier helemaal weg van, ik vind hem erg leuk gekozen! Sephora geeft aan dat deze nagellak remover schrikwekkend magisch is... dat klinkt erg spannend ;). Overigens staat er op dit potje: 'Express' nail polish remover, terwijl wanneer je dit potje opzoekt op internet staat er 'Instant' nail polish remover, snapt iemand dat ?

De binnenkant/vloeistof: Als je de dop eraf haalt zie je een sponsje met een gaatje erin. Mijn eerste reactie: past mijn vinger daarin? Het is een heel klein gaatje, maar gelukkig is het sponsje erg zacht, waardoor dat makkelijk past. Ik moest wel even goed uitzoeken hoe het nou werkte... moest je nou draaien of juist je vinger stil houden... het leek me erg onwerkelijk dat het er zo makkelijk af zou gaan als wat op de achterkant beschreven stond: Houd je vinger er voor 10 seconden in, mm, dat klinkt toch niet heel ingewikkeld...
 Hier heb ik éen laagje nagellak op, maar niet de allerlichtste kleur.
 Houd je vinger er gewoon voor 10 seconden in...
...en wanneer ik hem eruit haal is mijn nagel gewoon hélemaal schoon. Ik denk dat hij er pas 6 seconden in zat. Een andere keer moest ik mijn nagel er wel echt 10 seconden inhouden, maar ook dat is niet heel vermoeiend, haha.

De prijs is €7.95.
Mijn oordeel: opzich is het wel aan de dure kant voor een nagellak remover, maar ik vind de prijs/kwaliteit verhouding sowieso erg goed! Hij doet gewoon wat hij belooft. Ik ben echt ongelofelijk blij met deze 'wonder' nagellak remover, ik heb nu ook veel meer zin om nagellak te dragen, want je kunt het er toch zó afhalen. Er is een puntje waar je wel echt rekening mee moet houden, een glitter topcoat gaat er heel moeilijk tot niet af met deze nagellak remover, hiervoor moet je toch nog even met een gewone nagellak remover en watje aan de gang. Maar ja, dit neemt absoluut niet weg dat ik echt fan ben van deze nagellak remover.
Dus, is dit een aanrader? : JA, absoluut! Voor mensen waarbij nagellak snel slijt, voor mensen die nog wat moeten oefenen, voor mensen die misschien soms toch een klein beetje te lui is om steeds alles eraf te boenen (wat ook begrijpelijk is), voor bloggers die snel swatches moeten maken, en eigenlijk voor iedereen, is dit product meer dan geschikt!

Ik hoop dat jullie deze review leuk vonden om te lezen! Nog maar 2 weekjes vakantie, even goed er van genieten dan maar ... o ja, ik ga morgen naar de Primark ! Ik ben zo blij. Deze keer ga ik naar Zaandam, wat voor mijn doen erg ver is. Maar ik heb het er voor over, alles voor kleren toch, haha ;)9 opmerkingen:

 1. Wat een super product! Ik had er nog nooit van gehoord maar hij lijkt me erg fijn!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf product zeg! Lijkt me heel fijn en makkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt een super leuke blog! ik kom ook uit nijmegen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig, had nog nooit van deze manier van je 'nagellak removen' gehoord.
  Hele leuke review en het ziet er super handig uit :)

  Liefs Bo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf product! Superzalige blog!

  http://mentrend.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe handig!
  Hebben ze in nederland deze winkel oook?(:

  Xoxo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jazeker, op sephora.nl kun je uitzoeken welke winkel het dichtst bij jouw woonplaats ligt.

   Verwijderen