05-08-12

Personal | Q&A The Answers

Hoi allemaal!
Een tijdje geleden hebben jullie, mijn lezers/volgers, me een aantal vragen gesteld. Het leek me zo leuk om  persoonlijke dingen met jullie te delen, dat het me een goed idee leek om jullie vragen aan me te laten stellen. Ik heb hier voor jullie nu de antwoorden, voor iedereen die de vragen heeft gesteld, maar natuurlijk ook voor iedereen die benieuwd is naar wat persoonlijke dingen van mij. Ik ga uitgebreid in op de vragen, en als ik het zo terug lees is het allemaal wel héel persoonlijk, haha. Lees gauw verder!
Hoe kwam je op het idee om te bloggen?
Dat idee ontstond eigenlijk van de een op de andere dag, het was best wel apart maar ik kwam een keer een blog tegen die ik om de dag even ging bekijken, ik vond het zo leuk om alles van deze persoon te zien qua kleding en beauty, dat ik ineens dacht: wow, eigenlijk is dit ook wel heel erg iets voor mij. Ik hield namelijk ontzettend van kleding maar ik wilde mijn kleren aan méer mensen laten zien dan alleen mensen op school. Ook houd ik van schrijven, make-up, inspiratie, foto's maken etc. Het klinkt gek maar ineens leek alles op z'n plek te vallen: door te bloggen zou ik mijn creativiteit kunnen tonen. Bloggen is gewoon al mijn hobby's in 1 samen gevat, vandaar dat ik gelijk Floor vroeg of ze mee wilde doen en we de volgende dag nog zijn begonnen met bloggen.

Wat vind je het leukst aan het bloggen?
Haha, dat heb je misschien wel uit de volgende vraag kunnen halen: Alles eigenlijk! Maar in éerste instantie ging het mij om kleding. Ik denk dat ik het dan ook het leukste vind om outfits en shoplogs te posten, soms maak ik wel 30 foto's van 1 voorwerp, omdat ik het er allemaal zo mooi mogelijk uit wil laten zien, haha.

Welke blog is je favoriet?
Oeh, deze vraag vind ik moeilijk... Ik heb namelijk een héel erg veel blogs die ik dagelijks bekijk. De beautyblogs zijn: Beautygloss & VeraCamilla. En de fashionblogs zijn Fashiable, Oh my Owl... oh god, het zijn er echt te veel haha.

Wat zou je eerder opeten, 25 spinnen of een lange slang?
Tja, dan zou ik toch kiezen voor de 25 spinnen, als het maar geen vleesetende, levende vogelspinnen zijn, heb ik dit liever omdat ik zeker weet dat ik nóoit een hele slang naar binnen zou kunnen werken, ;).

Wat is je favoriete quote?
Oke, ik moet eerlijk toegeven dat ik die niet echt heb, en ook niet echt vaak quotes bekijk, maar toch heb ik een quote gevonden waar ik me wel heel erg in kan vinden:Dit klopt bij mij omdat het meestal de hele onbelangrijke, kleine dingen in mijn jeugd die ik me nog kan herinneren en omdat het ook vaak de kleine gebaren zijn die me lang gelukkig laten voelen, niet de grote cadeau's of dat soort dingen.

Wat is je favoriete kledingstuk en waarom?
Mm, ook deze vraag kan ik niet specifiek beantwoorden. Ik heb niet echt 1 kledingstuk waar ik aan gehecht ben, ik heb bijvoorbeeld niet éen louis vuitton tas waar ik héel lang voor heb gespaard en die ik elke dag draag, en ook geen kledingstuk waaraan ik een speciale waarde hecht, maar waar ik wel erg blij mee ben is dit shortje met kant:

Ik zocht al langer naar het perfecte shortje, en daar lag het dan, in Spanje in de Blanco voor een vriendenprijsje. Ik heb er veel complimentjes over gekregen en ik ben er dan ook heel blij mee!

Als je éen ding aan jezelf mocht veranderen(uiterlijk&innerlijk), wat zou dat dan zijn?
Poeh, toepasselijke vraag. Ik ben (wie niet) namelijk veel bezig met wat ik anders zou willen, maar op dit moment kan ik zeggen dat ik wel tevreden met mezelf ben. Ik ben het afgelopen jaar een stuk zelfverzekerder geworden en daar ben ik heel blij mee! Maar als ik dan toch moet zeggen wat ik zou willen veranderen, dan is dat qua uiterlijk mijn neus, ook al zie ik daar juist ook weer de mooie kant van in, haha. Oh alles wordt wel heel persoonlijk, maar goed, ik heb namelijk met veel dingen een haat-liefde relatie. Ik vind iets juist heel mooi of heel lelijk. Dus ik denk zeg maar in zwart/wit (het een of het ander), haha. Oke kunnen jullie het nog volgen? Mijn neus heeft (vind ik) iets apart, maar ik begin hem steeds meer te waarderen. En qua innerlijk, wat mijzelf het meeste dwars zit, is denk ik dat ik vaak denk dat mensen mij niet mogen en dat ik mezelf dan helemaal gek ga maken met het idee dat ik alles fout doe. Hier heb ik overigens deze hele vakantie geen last van gehad (jeej), en dit voelt echt als een bevrijding, haha, te veel informatie ? :)

Hoeveel paar schoenen heb je?
Met slippers, 13, zonder slippers 11.

Als je 3 dingen mee zou mogen nemen naar een onbewoond eiland, welke dingen zou je dan kiezen?
Voor de praktische dingen: een zakmes. Verder een vriendin/familielid (als dat ook mag?) en mijn mobiel (als hij bereik heeft). Ik denk dat er nog wel andere dingen zijn maar daar kom ik zo snel even niet op haha.

Welk bewerk programma gebruik jij?
Dat zijn er meerderen, picasa, picmonkey, pixlr-o-matic en soms paint.net.

Zo, dat waren alle vragen. Dit heeft me wel even meer tijd gekost dan ik dacht, haha. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!


9 opmerkingen:

 1. leuk om te lezen, sommige vragen zijn ook leuk, niet zo standaard haha

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om te lezen! :) Vind het altijd leuk om meer over bloggers te weten te komen. En ook een hele leuke foto + outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke post! zitten inderdaad leuke/originele vragen bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke vragen en antwoorden! Meestal vind ik het saai om al die vragen en antwoorden daarop te lezen, maar deze vond ik wel heel erg leuk!

  Hele mooie foto! Waar heb je dat shirt gekocht?

  Superleuke blog! Ik volg jullie nu. Het zou leuk zijn als jullie me terug gaan volgen!

  Liefs, Karin

  http://donnermoiplusfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dat shirt komt van de Blanco in Spanje ;)

   Verwijderen
 5. Wat een leuke vragen + antwoorden! Haha, 25 spinnen of een lange slang..leuke vraag! :)

  BeantwoordenVerwijderen