19-08-12

Review | Essence Studio Nails Stickers.

Lieve lezers,
vandaag heb ik weer een review voor jullie, namelijk van de Essence Studio Nails Stickers. Ik had ze al een hele tijd liggen en besloot ze nu eens uit te testen. Ik heb al uiteenlopende meningen gelezen over deze 'stickers die je op je nagels plakt'. Ik vind ze er zó leuk uitzien met dat kanten randje, dat ik erg benieuwd was naar het resultaat.  Ben je benieuwd? Klik op read more...

De verpakking ziet er leuk uit, maar in het vak viel hij me niet op. Ik moest echt zoeken voordat ik hem vond. Volgens mij zijn deze stickers ook niet in elke Kruitvat te koop, maar in de grote Kruitvat in Nijmegen heb je een geheel Essenceschap met nail-art producten.
In een verpakking zitten 14 stickers, ze zullen jouw maat dus zeker hebben (sorry dat ik de helft van de stickers er al vóordat ik de foto's maakte af had gehaald.).
Je plakt de sticker op je nagel en duwt hem goed aan, dit is belangrijk anders valt hij er zo weer af.
Uiteindelijk knip je het uitstekende randje eraf. (Deze nagel is niet helemaal goed gegaan ;) )
En uiteindelijk hoort het er zo uit te zien.
Mijn oordeel: Ze zien er erg mooi uit, heel elegant en sierlijk. Ik was blij verrast dat het er zó mooi op kwam te zitten. Nu vraag je je natuurlijk af of ze ook goed bleven zitten; helaas moet ik op deze vraag toch echt: nee! zeggen. De eerste begon er (ja echt) al na een halfuur af te vallen. Ik weet niet of ik iets helemaal fout heb gedaan, of dat dit gewoon door de kwaliteit kwam, maar echt blij was ik er niet mee. Natuurlijk kon ik dit niet zo laten gebeuren, dus ben ik snel naar de winkel gerend om nagel lijm te kopen (Nail Glue, ook van Essence). Wat een sterk spul, zeg! Hiermee hielden ze het wel een paar dagen vol, gok ik! Helaas had ik niet genoeg tijd en heb ik er nog een paar zonder lijm op laten zitten, en deze vielen er af en heb ik ook niet meer teruggevonden... Daarom heb ik alles er maar (met moeite) afgehaald. Wat ik erg jammer vind, want mooi waren ze wel! Dus als je nu ook op het idee komt deze nagelstickers te kopen, dan raad ik je zeker aan er een nagel lijm bij te kopen.

Is dit product aan te raden: In combinatie met nagel lijm, ja.

De prijs: Per Studio Nails Stickers -set betaal je €1,99! Dat is natuurlijk helemaal niet duur, maar ik betaalde  in totaal meer door de nagel lijm. Deze kostte €2.29. De nagel lijm kan ik wel vaker gebruiken, en dan heb je ook wel wat!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!


8 opmerkingen:

 1. ziet er leuk uit! jammer dat ze er zo snel afvielen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er geweldig uit; maar het lijkt me echt niet handig als ze er zo snel afgaan: dan heb ik liever nagellak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super goed uit! Had het niet verwacht toen ik de titel van dit artikel las. Vind ook niet dat je echt ziet dat het stickers zijn, maar inderdaad jammer dat ze er zo raap afgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh mooie stickertjes! Staat zo leuk.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er echt heel vet uit. Leuke blog ook.
  Misschien kunnen we elkaar volgen?

  Liefs, Mi-lou

  BeantwoordenVerwijderen