12-10-2012

Personal | Holiday and autumn.

Hoi iedereen!
Weer veel te lang heb ik niks gepost! Sorry sorry, mijn inspiratie is een beetje op en daarom ben ik ook zeker toe aan de herfstvakantie! Ik doe mijn best even alles weer op een rijtje te krijgen (qua school, ik ben zo'n lekker chaotisch type) om er daarna weer met de volle 100% er tegen aan te gaan. Helaas duurt de vakantie maar 1 weekje maar toch heb ik deze vakantie een aantal leuke dingetjes gepland waar ik heel veel zin in heb! Ook de herfst is net een paar weken begonnen en er zitten weer een paar leuke dingetjes aan te komen. Wil je weten wat ik ga doen op vakantie en wat ik in de herfst zoal doe? Klik op read more.



Als eerste, iets wat ik ga doen in de vakantie en waar ik me ontzettend op verheug, een dagje Den Bosch met Floor. Naar deze stad zijn we vroeger ook een keer geweest en daar hebben we leuke herinneringen aan. Daarom heb ik Floor voor haar verjaardag een dagje Den Bosch gegeven inclusief chocolade melk in een klein gezellig cafeetje. Hierover komt natuurlijk een post online!

Verder ben ik van plan af te spreken met mijn lieve vakantie vriendinnetjes, gewoon omdat het zo gezellig met ze was.

Ook heb ik ontzettend veel zin in de herfst en winter. Ik vind de sfeer die de herfst met zich meebrengt altijd zo fijn! Alle voordelen aan de herfst: Mijn verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis, gezelligheid en mooie herfstkleuren. De herfst doet me altijd gelijk denken aan gouden glitters, chocolademelk en warme kleuren (rood, oranje). Op deze foto hierboven komen die kleuren heel goed in beeld.

Wat gaan jullie deze vakantie en in de herfst doen?



7 opmerkingen:

  1. Leuke dingen ga je doen. Ik vind de herfst ook mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier! Ik kom uit den haag, dus heb pas volgende week vakantie. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een supergave foto's! Ik heb nu ook vakantie, heerlijk!
    Wat een leuke blog hebben jullie, ik volg jullie nu! Nemen jullie ook een kijkje op mijn blog?
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Veel plezier! De herfst is lovely! Liefs, Nienke

    BeantwoordenVerwijderen