17-10-12

Personal | Dagje Den Bosch

Lieve iedereen,
Vandaag zijn we (Floor en Luna) een dagje naar Den Bosch geweest. Dit was nog een verjaardagscadeau voor Floor van Luna. We hebben een paar mooie herinneringen aan deze stad, waardoor Luna besloot Floor hier weer mee naartoe te nemen. De hele dag was ontzettend gezellig en we hebben veel leuke dingen gedaan in deze stad. Even met de trein, wat overigens ook heel gezellig was, en daarna lekker de stad in. Wil  je onze belevenissen zien? Klik op read more.


Wanneer je vanaf het station komt gelopen kom je gelijk in een leuke winkelstraat met o.a. de Zara, de Lush, de Sacha etc. Je vind hier ook heel mooie gebouwen zoals deze, dit is echt een pluspunt van Den Bosch.
 Links; lekker gek doen. Rechts; STARBUCKS!
En dan, eigenlijk de aanleiding voor het shoppen in Den Bosch; zitten in een cafeetje waar we leuke herinneringen aan hebben. Een paar jaar terug hebben we hier gezeten en de lekkere/mooie chocolade melk heeft indruk op ons gemaakt, dus zijn we vandaag terug gegaan en hebben we precies hetzelfde besteld als een paar jaar terug!
Genieten van het eten/drinken en het leuke gezelschap (floortje!).

Ook hebben we nog lekker geshopt, o.a. bij Lush, Zara, Hema etc. en hierover komt nog een shoplog, samen met kleren die Luna in Utrecht en Zaandam heeft gekocht (wees voorbereid op een grote shoplog!)
Het was een geslaagde dag!


8 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Den Bosch is echt een leuke stad om te winkelen. Die starbucks ziet er ook heel lekker uit, welke is dat precies?

  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel! Die starbucks is Frappuccino Mocca. x

   Verwijderen
 2. Den bosch is ontzettend leuk om te shoppen! En starbucks, dat is altijd goed! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Yuuuuuuummy Starbucks hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke foto's!
  Ik volg je nu, volg je terug? ;)
  xoxo Karin

  BeantwoordenVerwijderen