17-09-2012

Outfit | Same bleached short, different outfit.

Lieve iedereen,
Deze outfit is nog van een tijdje geleden en het werd nu wel eens tijd hem te posten. Ik ben de laatste tijd echt weg van korte broekjes met panty's en een blousje. Het is gewoon ontzettend leuk en ziet er gelijk heel modieus uit. Ik ben nu opzoek naar een zwart broekje met hoge taille zodat ik daarmee ook nog dingen kan combineren! Ook ben ik van plan een vintage shortje te kopen bij episode. Kennen jullie die? Ik vind ze echt geweldig! Arg, school is weer volop begonnen en ik merk dat ik nog steeds echt moet wennen aan het ritme. Soms verlang ik even zó erg terug naar de zomervakantie, het lekkere weer, lieve mensen en de geweldige tijd. Nou ja, er komen ook weer leuke tijden aan. Mijn verjaardag (over 2 maanden wordt ik 16, yes!), sinterklaas, kerstmis en alle gezelligheid daaromheen. Goed, ik wijk af van het onderwerp, haha. Klik op read more om mijn foto's/outfit te zien!







11 opmerkingen:

  1. Ah heel mooi! Die kleur roze staat je echt goed, terwijl dat soort tinten mij juist altijd heel bleek (lijken te) maken. :( Ook echt geweldige Vans, superleuk! Ik snap je wel hoor, ik mis de zomervakantie ook heel erg.. Iedere dag leuke dingen doen met leuke mensen: overdag gezellig samen en 's avonds op het strand zitten met een kampvuurtje. Meeeh maar goed, ik kijk ook alweer uit naar Sinterklaas en Kerstmis en alle gezelligheid, dat maakt de boel toch weer een beetje goed! :) Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. wat een leuke reactie! Ja je hebt helemaal gelijk over de zomer & winter! x

      Verwijderen
  2. Ik vind het een hele leuke outfit hoor! Dat roze blousje staat je erg mooi, leuk kleurtje is het ook!
    En net zoals Annemieke zegt; kerst en sinterklaas is ook wel heel erg leuk en ook heel gezellig. Daar heb ik wel zin in :) haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Really cute shirt and with the blazer with it as well! :)

    http://bronsonbloopers.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Da's echt heel leuk gecombineerd, ben nog steeds fan van deze short! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoihoi!
    Ik heb jou genomineerd voor een liebster award! Wat je moet doen? Kijk op mijn blog: http://mylifeasevax.blogspot.nl/2012/09/liebster-award.html

    xkus mylifeaseva

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heee ;D
    Wauw leuke outfit :D
    We hebben jou genomineerd voor een Liebster Award ;D
    Kijk op onze blog om het te zien :
    http://40daystillsummer.blogspot.nl/2012/09/liebster-award.html

    xx!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. You have a really great style ! I just love your blog and you're beautiful. I follow you on Bloglovin now. C

    BeantwoordenVerwijderen