17-02-12

Shoplog | Other make-up stuff + review

Hi !

In het vorige bericht heb ik al geschreven over mijn in-kopen qua kleding, maar dat was nog niet alles, ik heb ook make-up en haarverzorging etc. gekocht.
Die zal ik hier laten zien, en ik heb mijn review erbij gezet :
(read more voor andere producten+ review)
1. Longer Lasting Lipstick No. 02. Hema: €3,-
2. Longer Lasting Lipstick No. 12. Hema: €3,-
1 & 2. Deze lippenstiften ken ik door een vriendin uit mijn klas, zij was er tevreden over en er stond dat hij Long lasting is en daarom dacht ik: die probeer ik gewoon. Het is een fijne lippenstift, het is wat moeilijker aan te brengen maar de kleur zit er wel gelijk goed op. Het 'long lasting' gedeelte klopt wel, de lippenstift blijft er best lang opzitten. 2 a 3 keer per dag aanbrengen en je hebt er veel plezier van !

Lippenstift 02. (hij valt hier minder fel uit dan hij in het echt is)

3.Effect Nails nagellak. Etos: €1.99

3.Ik koop eigenlijk nooit iets bij de etos, maar ik had nog een tegoedbon en heb toen deze nagellak, de haarlak en de droogshampoo gekocht. Over de nagellak ben ik heel erg tevreden! Er zit, zoals al was aangegeven, een heel mooi effect in. Het glimt heel mooi maar heeft op de een of andere manier toch een wat matte uitstraling (moeilijk uit te leggen), hiermee ben ik erg tevreden mee dus ! Het enige nadeel is dat het potje heel klein is, maar ik heb daar verder niet veel problemen mee omdat ik een potje toch nooit helemaal op maak.

4. Mini Hairspray voor in je tas. Etos: €1.49
4.Deze minihairspray heb ik gekocht voor in mijn tas, omdat ik echt niet zonder kan. 's Ochtends als mijn haar wat slap hangt kan ik alles altijd met haarlak fixen. Ik vind deze haarlak heel handig vanwege zijn grote. Maar als mijn haar wat vettig is moet je deze niet gebruiken, daar wordt je haar alleen maar vetter van. Ik gebruik dan liever Wella flex. Maar na dat ik mijn haar heb gewassen is hij heel fijn.

5. Waterproof Eyeliner. Etos: €3.65
5.Deze eyeliner, zoals je al hebt gelezen bij 3, heb ik van de etos en nog nooit eerder gekocht. Ik vroeg me wel af of etos-huismerk wel goed werkte, want meestal koop ik Rimmel London of Max factor. Maar het verbaast me hoe goed deze eyeliner is ! Hij is niet heel eenvoudig aan te brengen, dus neem 's ochtends even de tijd om het op te doen, maar het blijft zó goed zitten. Iets te goed eigenlijk, want als je ben uitgeschoten krijg je het met moeite weg. Maar zit het eenmaal goed dan blijft het ook goed ! Zeker een aanrader als je handig bent met eyeliner kwastjes.


Eyeliner 5.

6. Droogshampoo. Andrélon: €4.99
6. De droogshampoo (die jullie vast wel kennen van de reclames) van andrélon heb ik vandaag uitgetest en dit is wat ik er van vind:
De voordelen: 1.Hij spuit heel fijn, er komt gelijk een grote hoeveelheid uit de bus. 2.Je haar wordt er echt minder vet van, perfect als je 's ochtends naar school moet en je geen tijd meer hebt om je haar te wassen.
3.Het is echt in 3 minuten gefixt. 4. Je haar gaat in een mooier model zitten.
Nadelen: 1.Het volume-deel klopt bij mij niet, ik heb er geen volume van gekregen en mijn haar werd er juist stijler van. Dat vind ik jammer want als ik in combinatie dan nog haarlak gebruikt (om mijn haar volume te geven), wordt je haar gelijk weer vetter en zwaarder.
Dit product is een aanrader als je van jezelf al licht haar hebt waar een kleine slag in zit, mijn haar is in tegendeel zwaar, ik heb veel haar.

Dikke kus Luna (en Floor)

2 opmerkingen:

 1. Hele mooie spulletjes! Ik wil die droogshampoo ook echt eens uitproberen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke aankopen!

  ik heb droogshampoo van syoss en die is echt heel fijn , het word er echt minder vet van!
  alleen ik heb krullen dus ik kan de volume niet vergelijken met jouw haar :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen