13-02-12

Bíjna Valentijnsdag♥

Hee lieverds!
Morgen is het valentijnsdag ! Een ontzettend inspirerende dag, vind ik. Overal vind je mooie plaatjes van liefdes stelletjes. Ah het zou zo mooi zijn als je je vriendje zou ontmoeten precies op die dag. Hihi, maar meestal gebeurt er niets speciaals op Valentijnsdag. Alhoewel, ik had vandaag wel een apart 'voorteken': toen ik mijn kamer binnenkwam viel ineens een lijstje van mijn vensterbank af. Ik dacht (zo bijgelovig als ik ben) aah dit betekend iets. Ik had toen het plaatje nog niet gezien en toen ik hem omdraaide was het een kaart met een hartje. Nouuu dat was wel toeval of niet ?
Haha, jaja ik ben een beetje bijgelovig, maar we zien wel.
Hier alvast wat inspirerende plaatjes, full of love ♥


With Love, Luna en Floor.

4 opmerkingen:

 1. hahaha en zal vast wel iets betekenen dat lijstje, Lun! wie weet heb jij toch nog een hele spannende valentijnsdsg hihi. de foto's zijn echt heel erg leuk! en die schoenen.. oefff, waar zijn die te koop? zo leuk haha ! tot zo op school schatje, een fijne valentijnsdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! En welke Florian bedoel je? Een goede vriend van me heet namelijk ook Florian, haha. En welke Floor, Layla en Milou? Weet je ook achternamen en / of klassen? :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ja, die ken ik allebei erg goed! Florian heeft twee jaar bij me in de klas gezeten, en daar fiets ik iedere dag mee naar school! Layla ken ik via via, maar ik zit niet bij haar in de klas! Wat toevallig, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd hoe je valentijnsdag was.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen