01-11-2012

Shoplog | Primark, Mango and Zara.

Lieve iedereen,
weer een veel te lange tijd niet gepost! Ik zit midden in mijn maatschappelijke stage en werk met kinderen uit groep 7. Het is ontzettend leuk en weer eens wat anders dan school. Deze shoplog komt eigenlijk veel te laat. Alle kleren/spullen heb ik gekocht in de vakantie en dat is nu toch al wel weer 2 weken geleden. Eerst heb ik nog een filmpje gemaakt, maar dit heb ik uiteindelijk toch niet geüpload omdat ik het toch nogal vreemd vind mezelf terug te zien op zo'n filmpje, haha. De kleren die ik heb gekocht vind ik allemaal zo geweldig en dit hoor je me wel vaker zeggen, haha, maar deze keer is het écht echt zo. Dat komt omdat ik wat duurdere dingen heb gekocht, dingen die echt een 'pronkstuk' uit mijn kast zijn. Kijk mee!

Als eerste, een sjaal van de Primark. Hij is rondom gebreid en ik vind hem heel handig! Helaas ben ik heb (vraag me niet hoe) op straat verloren .... Stupid me.

Dan heb ik ook bij de H&M deze ear cuff gekocht, samen met een vriendin (het waren er 2). Zulke vind ik altijd heel mooi staan.

En dan, bij de Primark heb ik dit oversized pailletten vest gekocht. Het is maat XL (er was geen kleinere) en daarom valt hij ook heel groot, maar ik vind hem zo leuk!

 Ook nam ik bij de Primark deze donutrol mee, voor een klein prijsje.

En jawel, weer bij de Primark kocht ik deze laarsjes met gouden ritsen. Ze stonden zo leuk bij de rest van mijn kleren dat ik ze niet kon laten liggen.

Dit doorschijnende blouseje vind ik ook heel mooi. Hij is vrij standaard maar door de leuke details bij het kraagje is hij nét wat specialer. Hij staat geweldig bij mijn nieuwe bordeaux rode broek, laarsjes en ear cuff als accessoire. Ook deze is v/d Primark.

En dan, mijn pronkstuk, mijn geweldige leger-print blouse. Ja. Ik hou van hem. Hij komt van de Zara en ik zag hem al eerder hangen, maar toen zag ik hem meer als 'onbereikbaar'. Ik vond heb prachtig, maar gewoon te duur. Ik heb hem laten hangen en heb ik er niet meer aan gedacht. Tot dat ik met Floor naar Den Bosch ging en ik hem weer zag hangen. Ik had nog 58 euro op mijn bank staan en deze was 50 euro. Ik deed hem aan en ja, toen had ik eigenlijk geen kans meer. Ik holde naar de kassa en nu hangt hij te pronken in mijn kast.

Deze bordeaux rode broek is ook werkelijk nu al een van mijn lievelings broeken. Hij heeft een beetje een leren uitstraling (heel luxe) en mooie gouden knoopjes en ritsen. Hij is zeven achtste lang, komt van de Mango en ik vind hem MOOI.

Dit is een grote, zalmroze ketting van de Primark. Het is een echte eyecatcher en dat vind ik er juist heel leuk aan! En als ik minder wil laten opvallen, draag ik hem onder een kraagje van een blouseje.

En dan echt een geweldig cool product, ook samen met Floor gekocht. Deze tandpasta in vaste vorm. Ik hoor jullie denken: 'huh, tandpasta?' Ja, het is echt zo. Het zijn tabletjes die je in je mond moet doen, er op moet kauwen en daarna moet poetsen. Het gaat gewoon schuimen en smaakt heel apart, wel heel natuurlijk!

Zo, dat was alles! Het was zooo geweldig met mijn lieve vriendinnetjes naar de stad. En dat ik naast deze mooie herinneringen ook nog deze geweldige spullen heb is natuurlijk helemaal geweldig!
Bedankt voor het lezen& ik hoop dat jullie het leuk vonden.


8 opmerkingen: