20-06-12

Clothes | Bestelling H&M

Hi lezers!
Ik ben de laatste tijd lekker veel spullen in aan het slaan voor de zomer. Want wat heb ik zin in de zomer. 3 Weken geleden heb ik al een bestelling gedaan bij New Look, die nu nog steeds niet (!) binnen is. De dingen die ik daar heb besteld hou ik nog even geheim, het leek me leuk om daarover een post te schrijven wanneer alles binnen is. Maar nu ik weer een bestelling bij de H&M heb gedaan, leek het me leuk dit wel even met jullie te delen. Ik denk dat jullie het wel weten, maar op dit moment is er veel sale bij de H&M, hoewel ik de laatste tijd niet veel meer bij de H&M kom, kon ik dit toch niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Want wat bleek, schoenen die ik al een tijdje wilde waren nu in de aanbieding.  Dit zijn ze:

En de ketting die ik heb besteld is volgens mij net uitverkocht en van de site afgehaald, maar hij zag er ongeveer zo uit ( maar dan zonder die kleurtjes) :


En nog iets... boven op de prijs kreeg ik nog eens extra korting door kortingscodes. Zó handig zijn die he ? Voor wie het nog niet wisten : Je kunt zelfs 2 kortingscodes pér bestelling invoeren. Waardoor ik nog is 7 euro heb bespaard. De 2 kortingscodes zijn: 9690 - voor 25% korting & 1304 - voor 5 euro korting.

Ik hoop dat de bestellingen snel komen, zodat ik alles kan laten zien!

X Luna

7 opmerkingen:

 1. Hele leuke bestelling, en handig; die kortingsbonnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh die kerting is gaaf! Heb je een link?

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh hij is niet zo moeilijk te vinden hoor ! Overigens is dit dus niet de ketting die ik heb besteld (deze is niet in de sale), alleen een vergelijkbare hihi ;)
   toch maar even de link dan:
   http://www.hm.com/nl/product/03094?article=03094-A

   Verwijderen
 3. Je hebt leuke dingen besteld! Die schoenen zijn gaaf! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen