31-05-2012

Beauty | Skincare

Meiden !
Vandaag laat ik jullie zien hoe ik dagelijks mijn gezicht verzorg. Het is eigenlijk best simpel, wat juist wel fijn is omdat ik 's ochtends voordat ik naar school ga meestal niet veel tijd heb. Ik gebruik niet altijd dezelfde producten, maar ik volg wel altijd hetzelfde 'stappenplan'. In deze post heb ik de wat budget-proof producten gebruikt (o.a. van Kruitvat huismerk), want ik vind deze producten net zo goed werken als de hele dure. Misschien verzorgen jullie je huid wel op een hele andere manier met hele andere producten, maar dit is in ieder geval mijn dagelijkse huidverzorging, dus misschien hebben jullie er wat aan ! Ben je benieuwd ? Klik op read more!

Als eerste reinig ik mijn gezicht met deze Sensitive Cleansing Lotion. Dit zorgt ervoor dat alle restanten make-up er af worden gehaald, zodat je gezicht helemaal schoon is voor je je huid kan verzorgen.
Ik doe ongeveer zoveel op een watje, niet te veel want anders krijg je een veel te dikke laag op je gezicht, wat niet de bedoeling is.
Als ik al ik make-up heb verwijderd, gebruik ik deze 3-in-1 Wash van Clearasil (nu in de aanbieding bij de Kruitvat!). Dit is een crème die een beetje neigt naar de vloeibare kant, met kleine scrubdeeltjes voor het effectief reinigen van je huid. Het helpt puisjes voorkomen en verminderen en je huid zacht te maken. Ik maak voor gebruik mijn gezicht nat met lauw water en masseer het zachtjes in .
Vervolgens haal ik alles eraf met een washandje en spoel het vervolgens nog extra af met water. Daarna dep ik mijn gezicht voorzichtig droog met een handdoek.
Uiteindelijk smeer ik een verzorgende en voedende crème op mijn gezicht zodat mijn huid niet uitdroogt. Momenteel ik heb net een nieuwe crème gekocht, van het merk Essence ! Volgens mij is deze pas net verkrijgbaar, dus als jullie het leuk vinden komt hier nog een review over. Het fijne van deze Essence crème is de prijs! Hiervoor betaal je nog geen 2 euro!


Nou, dat was mijn dagelijkse (ochtend) verzorging. Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om te lezen. Als jullie nog tips hebben over een goed verzorgend product hoor ik het graag!
Verzorgen jullie je huid ook ? En lijkt het jullie leuk dat ik een review schrijf over de Essence crème ?

Knuffels, Luna.

6 opmerkingen:

  1. Wat leuk om te lezen zeg! Het lijkt me best fijn om zo'n uitgebreidere gezichtsverzorging te doen, mmm misschien ga ik ook wel eens zo'n scrub kopen :)
    Goed idee die Essence review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Such an intresting great blog! Lot's of inspiration for myself!

    Whould u like to follow each others blog to keep in touch this way?

    Lots of hugs,

    www.nicoleta.me

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te lezen :D

    Liefs,

    Florence x

    BeantwoordenVerwijderen