14-11-12

Personal | Ed sheeran / Birdy - The A-team covered by Luna.

Hey allemaal!
Aah, wat vind ik dit spannend zeg. Ik heb (zoals jullie misschien wel weten?) een Macbook voor mijn verjaardag gekregen. Hierop heb je ook een programma genaamd: GarageBand. Hier kun je allemaal muziek opnemen gemaakt door instrumenten, maar ook je gezang. Ik wilde al langere tijd een liedje uploaden zodat ik jullie naast fashion en beauty mijn andere grote hobby kan laten zien, namelijk zingen. Ik ben de hele middag bezig geweest met monteren v/h filmpje etc. De opname is niet perfect, dat komt natuurlijk doordat het allemaal niet opgenomen is in een studio en nogal amateuristisch is;). Ook zitten er een paar foutjes in (bv, ik laat dingen vallen en dat hoor je, of een fout in de montage etc), maar hier moet je maar niet op letten. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, ik vind het in ieder geval heel leuk/spannend dat ik dit met jullie kan delen!
6 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Echt waar!
  Maar ik heb een tip: ik weet niet of dit echt jouw echte stem is omdat het best lijkt op birdy!
  Probeer het wat meer je eigen te maken ;).
  Dan is het ook een echte cover!
  Ik maak ook soms covers en heb vaak ook de neiging om het orginele na te apen.
  Ik hoop dat je deze kritiek goed opvat want je zingt wel echt goed hoor! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor je tip! maar ik denk niet echt dat dit aan de orde is omdat ik zolang ik zing al zo'n geluid heb en ik zelf ook amper naar Birdy luister, meer naar Ed Sheeran maar omdat dit mijn toonhoogte is heb ik deze karaoke versie gekozen, normaal doe de versie van Ed sheeran maar dan een paar tonen hoger, alleen nu moest ik wel deze versie nemen omdat dit dus mijn toonhoogte is. Toch waardeer ik je tip hoor en ik zal er op letten! liefs, luna.

   Verwijderen
 2. Ik vind het heeeel mooi! Echt waar. Je doet hele mooie dingen met je stem vind ik! Aan de ene kant lijkt je stem best op die van Birdy inderdaad, maar ik vind het wel heel eigen. Je maakt er wel iets van jezelf van. Dat vind ik erg goed. Mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed, mooi gezongen! Ik doe het je niet na :) Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een liedje van Ed Sheeran, geweldig en je kunt ook nog eens supergoed zingen = hele goede cover dus! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen