09-11-12

Beauty | Catrice make-up.

Beste lezers, een tijdje terug had ik het impulsieve idee mijn beauty-stash weer een eens bij te vullen met wat mooie producten. In de Kruitvat word ik toch altijd naar het Catrice schap toe gezogen, door al die mooi nieuwe producten. Op verschillende blogs zie je nu allerlei mooie producten verschijnen die je gewoon even in je handen moet hebben. Oh ik hoor mezelf praten, ik begin een beetje een beauty-lover te worden. Niet erg voor mij, wel voor mijn geld. Terug komend op de Catrice producten, ik heb 4 dingen gekocht, 2 'gewonere' producten en 2 waar ik al langer heel benieuwd naar was. Ben jij ook benieuwd naar de producten en mijn eerste indruk? Klik dan op read more.


Eerst laat ik de meer 'standaard' inkoopjes zien.

Een liquid eyeliner in een zwarte kleur. Ik gebruik hem nu een tijdje en eerlijk gezegd zou ik hem niet opnieuw kopen, het puntje is wel fijn dun, maar je komt er niet goed mee tussen je wimpers en naar mijn idee is hij toch nét wat te vloeibaar, wat aan mn wimpers gaat zitten en dan kan mijn mascara er niet meer mooi op.

Ook kocht ik deze nude lipgloss in kleurtje Bare Necessity. Het kleurtje vind ik heel mooi en ik was al 
wel een tijdje opzoek naar een wat lichter kleurtje. Hij blijft niet zo lang zitten, wat natuurlijk jammer is, maar ik heb erger gehad. 
Ik heb van mezelf nogal gekleurde lippen, dus lichte lipgloss is vaak nog niet eens zo licht op mijn lippen, daarvoor zou ik er een nude lippenstift onder moeten doen. Alsnog vind ik hem zo ook mooi!

Ook kocht ik een nieuw product van Catrice waar ik benieuwd naar was. Deze Prime an Fine Highlighting Powder. 'For a luminous glow'. Hij heeft een zachtroze kleur met een héle subtiele gouden glow, die je in gewoon licht niet ziet. Het was dan ook moeilijk dit op foto te krijgen. Hij is op je gezicht ook echt heel subtiel, ik breng soms ook echt wat meer aan dan eigenlijk moet, omdat ik hem gewoon niet zie. Het is dus meer leuk voor het idee want volgens mij is er niemand die het verschil 'met en zonder' highlighting powder opmerkt. Alsnog vind ik het een mooi product dat ik elke ochtend gebruik!

En dan als laatste, het product waar ik het meest enthousiast over ben; de Catrice allround Concealer. Ten eerste ziet hij er heel speciaal uit door al die leuke kleurtjes. Verder kwam ik hem tegen op vele andere blogs en velen waren er erg over te spreken. Ik ben er ook enthousiast over en ik gebruik hem elke dag. Ik heb de laatste tijd wat meer last van onzuiverheden wat ik vroeger nooit had, dus daar komt deze heel goed van pas! De groene kleur is voor het camoufleren van rode plekjes, de roze voor wallen, en de andere 3 kleuren zijn concealer zodat jouw kleur er altijd bij zit. De lichtste kleur is echt véel te licht en deze gebruik ik dan meestal op mijn wenkbrauw bot. De donkerste kleur meng ik altijd met de middelste zodat mijn huidskleur ontstaat. Ik vind het persoonlijk iets minder handig dat ik de kleuren altijd moet mengen, dus waarschijnlijk zal ik straks weer gewoon een kleur kopen. Dit is het enige nadeel dus ik ben er over te spreken!

Dit waren al mijn nieuwe Catrice producten!


6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke spullen allemaal, die concealer van Catrice lijkt mij ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankoopjes, die lipgloss staat je heel mooi! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt leuke spullen zijn dat! Ik had het concealer paletje ook erg lang, vond 'm super fijn! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen! Ik ben zelf ook heel erg te spreken over die lipgloss en concealer palletje!

  BeantwoordenVerwijderen