27-07-12

Beauty | Gastpost van Kim Vos via beslist.nl

Hi!
In deze post posten we een artikel dat door Kim Vos van www.beslist.nl speciaal voor ons is geschreven. Het artikel gaat over de laatste trends. Zelf vind ik het een heel leuk stukje. Veel plezier!
X Floor

Zomermode trends 

De vakantiegangers konden al langer genieten van het zomerse weertje maar nu blijkt ook in Nederland achter de wolken de zon te schijnen. Hoog tijd voor de achterblijvers om verkoeling te zoeken aan het water.  Voordat je naar het strand of een meer gaat hebben kan je hier de laatste zomermode trends vinden zodat je weer helemaal op de hoogte bent!


Fashion
Wanneer het lekker weer is in de zomer is er niets fijner dan een luchtig jurkje aan. Gelukkig zijn deze helemaal in en heb je een ruime keuze. We zien vooral veel jurkjes in pastel kleuren of met opvallende prints zoals bloemen, animal prints of aparte grafische designs. Ook de lange bohemien jurken zijn deze zomer populair. Deze hippie-achitge jurk kan je zowel overdag als ’s avonds tijdens het diner aan.

Deze zomer hebben we geen dichte schoenen aan maar lopen we vooral  op slippers of sandalen die lekker lucht doorlaten. Sandalen kunnen overdag gedragen worden maar zeker ook  tijdens een avondje stappen. Ondanks de crisis zijn goedkope materialen helemaal uit en wordt er veel gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals leer en su├Ęde. Wanneer je naar een festival gaat en lekker wilt dansen heeft Vans een gave collectie voor je die met frisse pastelkleuren ook inspeelt op de pastel trend.

Beauty
Wanneer je naar het stand gaat is beauty regel  1: Smeer je goed in! Het is eigenlijk overbodig om te vertellen maar hoe graag je ook bruin wilt worden, let hier goed op. Een rode huid ziet er niet mooi uit en je krijgt er een lelijke droge huis van. Doe dus zonnebrand op voordat je make-up aanbrengt. Eigenlijk heb je in de zon weinig make-up nodig. Laat de foundation achterwege en breng alleen een beetje mascara aan. Zorg er wel voor dat je je ogen mooi epileert een gebruik eventueel een potloodje om deze wat bij te werken. Een knal roze lipstick staan mooi bij je gebruinde huid en maakt je zomer look helemaal af! 


3 opmerkingen: