27-06-12

Shoplog | Beautyproducts and more.

Hi !
Jaaa, weer een shoplog. Ik kan je vertellen dat dit ook zeker niet te laatste zal zijn! Ik heb de laatste tijd flink wat gekocht, hihi, dus als jullie het leuk vinden om deze dingetjes ook te zien, dan doe ik dat graag.  Deze keer ben ik met mijn moeder naar Nijmegen geweest en kon ik me natuurlijk weer niet inhouden wat spulletjes te kopen. Er komt nog een review over de Pure 3 in 1 van Garnier. Oja, voor mensen die het misschien leuk vinden : Kruitvat heeft een actie bij Garnier: alles 1 + 1 gratis, ik heb hier even de BB-cream en de Pure 3 in 1 gekocht. En ook een aantal dove-producten waren afgeprijsd naar €2,- ! Misschien hebben jullie nog wat aan de tips. Wil je alle producten zien? Klik op read more !

1. Dit is de Pure 3 in 1 van Garnier waar ik het al over had. Dit product is zó fijn, want je kunt hem op 3 manieren gebruiken: Je kunt hem dagelijks als reiniger, als scrub of 2 a 3 keer per week als masker gebruiken. Je voelt echt dat het iets voor je huid doet en het maakt m'n huid zacht. Deze kostte €8.39
2. Deze deo is van Dove, en ik heb hem gekocht omdat hij ook in de aanbieding was, en nu nog maar €2,- was. Het heeft een lekkere geur en werkt heel lang.
3. Deze elastiekjes waren (wederom) in de aanbieding en ik besloot ze voor €1,- mee te nemen.

4. Dit product is waarschijnlijk wel bekend bij jullie, toch ? Dit is de nieuwe BB-cream van Garnier voor een lichte huid. Deze wilde ik al langer uittesten en dit was de laatste, dus deze heb ik ook snel meegenomen! Hij was €10,-
5. Verder ben ik nog even de Tiger in geweest. Ook al heb ik een beetje een hekel aan deze winkel (vraag me niet waarom), toch vond ik de Jewellery hanger echt té leuk, deze heb ik van mijn moeder gekregen, net als de speldjes. De Jewellery hanger was €2,- en de speldjes €1,-.
6. Als laatste kochten mijn moeder en ik samen deze 3 douchecremes, deze waren per stuk €2,-.

Dat was het weer ! Ook zijn onderhand mijn 2 andere bestellingen binnen, dus daar komt ook nog een shoplog van!


4 opmerkingen:

 1. leuke spullen die sieraden hanger is handig!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je maakt echt mooie posten met mooie foto's :)
  Ik wil die BB-cream ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen!
  Die BB cream is inderdaad erg fijn :)
  Lfs, Cherel

  BeantwoordenVerwijderen