06-05-12

Personal | Workweek

Lieve iedereen,

Nog even snel een berichtje, voor onze geologieweek (werkweek) begint. Ik (Luna) ben net terug van vakantie; het was heerlijk, met lekker veel zon. Hier in Nederland is het dan ineens een stuk kouder. Morgen moet ik gelijk weer weg, een week met mijn klas naar de Ardennen, waardoor ik dus helaas ook een week geen nieuwe posten kan schrijven. Ook Floor is op geologieweek met haar klas. Vrijdag zijn we terug en zullen we zo snel mogelijk een post schrijven ! Ik zal nog kort even iets vertellen over mijn vakantie. We logeerden bij een Franse familie (wat we ongeveer elk jaar doen). Zij wonen helemaal in Zuid-Frankrijk, waardoor ik nog naar Spanje ben geweest, in de stad San Sebastian. Natuurlijk kon ik de verleiding weer niet weerstaan kleren te kopen. Ik zal hier zaterdag een shoplog over plaatsen ! Ik kan jullie wel vertellen dat het erg leuke dingentjes zijn (vind ik zelf, hihi). Zo, dat was even een korte post. Ik hoop dat jullie nog een fijne week hebben!Heel veel liefs, Luna (en Floor).

4 opmerkingen:

 1. Leuk dat je weer terug bent van vakantie & fijn dat het zulk lekker weer was! Heel veel plezier op Geologieweek, klinkt gaaf zeg, in de Ardennen! :) Liefs en tot vrijdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier en tot vrijdag dan ;)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, naar de Ardennen! Klinkt alsof het erg leuk gaat worden. Ik las laatst jullie reactie van 22 maart op m'n blog waarin jullie vroegen of ik jullie terug wilde volgen. Jullie volgen me niet, maar dat maakt niet uit. :) Ik vind jullie blog leuk, dat is voor mij genoeg reden om te volgen. Succes op Geologieweek!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, cool dat je bij een franse familie op vakantie gaat! En dat je ook nog naar spanje bent geweest! Was de geologieweek leuk? liefs.

  BeantwoordenVerwijderen