24-02-12

Dokter Fish

Het is al een hele tijd geleden maar nog steeds goed in mijn herinnering de dokter Fish behandeling die ik aan Luna voor haar verjaardag had gegeven.

Beoordeling:

-Is het makkelijk om te organiseren?
Dit kan op heel veel plekken vooral in sauna's maar het kan ook gewoon zoals wij hebben gedaan met je kleren aan bij een beautysalon. Omdat het op zoveel plekken kan is er vast ook wel een bij jou in de buurt. Een afspraak van te voren maken is wel belangrijk. Informeer dan ook gelijk naar het gebruik van zeep voor de behandeling zodat je de vissen niet afschrikt.


-Is het een leuke activiteit?
Het is een heel erg grappig gevoel en eigenlijk moet je het wel een keer ervaren. Het is nog goed voor je voeten ook! Het duurt niet lang dat   is wel jammer maar dan blijft het wel speciaal!


-Hoe is de sfeer?
Bij ons was de sfeer wel fijn, rustig, aardige mensen maar ook wel netjes zoals meestal met dit soort dingen. Dit verschilt natuurlijk ook wel met waar je gaat.


-Wat is een goed moment om dit te doen?
Tja, met een vriendin is het leuk maar je zou het ook met je moeder als gezellig uitje kunnen doen. 's ochtends om rustig wakker te worden, 's middags als pauze of als je een dagje sauna doet, of 's avonds om daarna lekker verzorgd je bed in te gaan. Eigenlijk zou je het dus op heel veel momenten kunnen doen als je maar zin hebt in gezelligheid en een beetje rust maar ook een grappig moment!


-Is het een redelijke prijs?
Het is wel prijzig. Wij hadden wel een hele goede aanbieding kunnen vinden en dan valt dat allemaal wel heel erg mee! Doe je het als je in de sauna bent dan komen de kosten van de sauna er ook nog bij en wordt het dus wel weer een stukje duurder maar het is het wel waard!


-Wat is het resultaat?
Je dode huidcellen worden opgegeten dus je voeten worden wat zachter en die van mij ook wat gevoeliger. Het is wel heel goed voor je voeten!


-Is het een aanrader?
Het is wel heel leuk om gedaan te hebben !

2 opmerkingen: